Gerimax Extreme Energy

Gerimax Extreme Energy yhdistää luonnon parhaat ja tehokkaimmat energialähteet. Sen nopeavaikutteinen energialataus vaikuttaa jo 30 minuutissa! Vaikutus perustuu kolmeen luonnon piristeeseen, guaranaan, ruusujuureen sekä ginsengiin.

Guaranan sisältämä kofeiini tukee huomiokyvyn lisääntymistä ja yhdessä ruusujuuren kanssa antaa todellisen energialatauksen. Kofeiinin vaikutus on havaittavissa kahdella tabletilla/vrk. Ruusujuuri tukee henkistä ja kognitiivista aktiivisuutta. Ginseng ehkäisee uupumusta, ylläpitää keskittymiskykyä ja antaa keholle uutta energiaa. Lisäksi ginseng parantaa fyysistä suoriutumiskykyä uupumuksen aikana tai silloin, kun keskittymiskyky on heikentynyt.

Tuotteessa on samoja piristäviä ainesosia kuin energiajuomissa, mutta tuote ei  sisällä hampaille haitallisia aineita tai turhia kaloreita.

 

 
1 tbl.
2 tbl.
Guaranauute
400 mg
800mg
- josta kofeiinia
40 mg
80 mg
Ruusujuuriuute
120 mg
240 mg
- josta rosaviinejä
3,6 mg
7,2 mg
GGE ginsenguute
100 mg
200 mg
- josta ginsenosideja
8 mg
16 mg

1-2 tablettia päivässä. Tuotetta voidaan käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan neljä viikkoa, minkä jälkeen suositellaan pidettäväksi tauko.

Tuote sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille, raskaana oleville ja imettäville eikä kofeiiniherkille henkilöille. Jos sinulla on jatkuvaa lääkitystä vaativa sairaus, diabetes tai jos valmistaudut leikkaukseen, keskustele käytöstä lääkärisi kanssa.

Guaranauute (Paullinia cupana KNUTH ex H.B.K), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, ruusujuuriuute (Rhodiola rosea L.), ginsenguute (Panax ginseng C.A.Meyer), stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, karnaubavaha), värit (rautaoksidit ja –hydroksidit).

Huom! Tuotteiden koostumus voi muuttua. Tarkista aina tuotteen ainesosaluettelo etiketistä.

  • Ravintolisä, 30 tabl. 29 g
  • Ei sisällä ainesosia maidosta, viljoista eikä soijasta.
  • Ei sisällä lisättyä sokeria eikä makeutusaineita.
  • Ei sisällä säilöntäaineita.

Huom! Tuotteen ainesosat voivat muuttua. Tarkista aina tuotteen ainesosaluettelo etiketistä.